Skip to content

Stimulează energia

 

Energy RoAir este partenerul tău ideal atunci când faci antrenamente intense sau când trebuie să te recuperezi rapid și eficient după practicarea exercițiilor fizice. 

De ce? Pentru că în timpul exercițiilor fizice mușchii noștri trebuie să lucreze mai mult, ceea ce determină o creștere a nevoii de oxigen

Aici intervine Energy RoAir – care îți îndeplinește dorința și nevoia de a respira aer curat și pur, cu o cantitate optimă de oxigen.

Ajută la o mai bună concentrare

Este cunoscut faptul că aerul proaspăt ajută în perioadele de efort mental susținut și, de asemenea, contribuie la o mai bună relaxare.

Explicația e simplă: pe măsură ce inspiri mai mult aer proaspăt, nivelul de oxigen din corpul tău crește. Acest lucru te va ajuta să te simțiți plin de energie și îți va îmbunătăți capacitatea de concentrare și de a-ți aminti informațiile.

La polul opus, aerul din spațiile închise are, adesea, o cantitate insuficientă de oxigen, mai ales în încăperile cu ventilație slabă, iar cercetătorii spun că un asemena climat poate duce la o performanță intelectuală cu 15% mai redusă.

Concluzie: dacă vrei să fii mai productiv la locul de muncă, respiră puțin aer curat. E atât de simplu! Oferă-i corpului tău aer proaspăt din Munții Carpați.

Îmbunătățește starea de spirit

 

Există puține lucruri în viață la fel de plăcute ca sentimentul pe care îl ai când ieși afară și să tragi o gură adâncă de aer proaspăt.

Din cauza pandemiei, în ultima perioadă a devenit tot mai dificil să petrecem timp în aer liber. Este unul dintre motivele pentru care am creat Energy RoAir: aer îmbuteliat pur, curat și sănătos din Munții Carpați.

Efectul lui? Un zâmbet pe față și o minte mai clară, mai calmă, și tot ce este nevoie este de câteva respirații de aer proaspăt.