Aramis Security

Riasztó és Kamera rendszerek

Video control

Printre serviciile societăţii noastre se regăsesc proiectarea, instalarea şi întreţinerea sistemelor de alarmă, de supraveghere video şi de control acces. Societatea noastră pune la dispoziţie...

Citeşte mai mult

Pază şi protecţie

Agenţii noştrii sunt instruiţi pentru anumite activităţi: paza şi protecţia obiectivelor, asigurarea şi protecţia evenimentelor sportive, culturale şi religioase. Serviciul de securitate cu efective umane presupune: ...

Citeşte mai mult

Monitorizare

Departamentul de monitorizare şi intervenţie dispune de un sistem computerizat de dispecerizare şi de un număr mare de echipaje şi agenţi de intervenţie rapidă. La solicitarea dispecerului de serviciu, în cazul ....

Citeşte mai mult


De ce să alegeţi firma noastră

 

Sisteme de fibră opticăÎnfiinţată în anul 1998, SC. ARAMIS-RO S.R.L., este o companie de securitate, constituită pe baza de capital integral privat, fiind autorizată în conformitate cu Legea 333/2003.

Principalul nostru obiect de activitate este reprezentat de Protecţia Bunurilor şi Persoanelor:

  • paza obiectivelor, a bunurilor şi valorilor
  • monitorizare - intervenţie rapidă
  • transportul de bunuri şi valori
  • servicii de gardă de corp
  • instalarea sistemelor tehnice antiefracţie
  • avertizare incendiu
  • calificarea agenţilor de securitate


De la înfiinţare, societatea noastră este implicată într-un proces continuu de dezvoltare, astfel ca în prezent deservim 500 de clienţi - persoane juridice şi fizice.

Politica de calitate îşi îndreaptă atenţia către pretenţiile clienţilor pentru a ne putea adapta oferta în funcţie de necesităţile acestora. Susţinem astfel serviciile acordate acestora printr-un efectiv de peste 170 angajaţi, avizaţi conform legii şi dotaţi corespunzător.

Obiectivul nostru este să reuşim permanent să implementăm soluţiile optime de securitate pentru clienţi, individualizând operaţiunile specifice pentru fiecare dintre aceştia.

Legea concurentei 21 / 1996 - Art. 5

(1) Sunt interzise orice înţelegeri între întreprinderi, decizii ale asociaţiilor de întreprinderi şi practici concertate, care au ca obiect sau au ca efect împiedicarea, restrângerea ori denaturarea concurenţei pe piaţa românească sau pe o parte a acesteia, în special cele care:

a) stabilesc, direct sau indirect, preţuri de cumpărare sau de vânzare sau orice alte condiţii de tranzacţionare;

b) limitează sau controlează producţia, comercializarea, dezvoltarea tehnică sau investiţiile;

c) împart pieţele sau sursele de aprovizionare;

d) aplică, în raporturile cu partenerii comerciali, condiţii inegale la prestaţii echivalente, creând astfel acestora un dezavantaj concurenţial;

e) condiţionează încheierea contractelor de acceptarea de către parteneri a unor prestaţii suplimentare care, prin natura lor sau în conformitate cu uzanţele comerciale, nu au legătură cu obiectul acestor contracte.


Chemati dispeceratul

Contact

Aramis Security
Intrarea Tineretului, Nr. 1, Ap. 3
535600, Odorheiu-Secuiesc, Harghita
Mobil: +40 745-487 611 | +40 74-203-8585
Mobil: +40 741-216 371
Telefon: +40 266-217-370
Fax: +40 266-217-370
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Dispecerat Regionali

Dispecerate Aramis Security

Miercurea Ciuc

Gheorgheni

Vlăhiţa

Odorheiu Secuiesc

Cristuru Secuiesc

Cerere de ofertă
1000 caractere stânga